avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala straina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala straina

Buna ziua.

As dori sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la obtinerea unei licente de transport rutier de marfa pe teritoriul Romaniei. Mentionez ca societatea care doreste sa obtina licenta de transport este constituita in Franta unde isi desfasoara activitatea in domeniul transporturilor.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 12:04, 8 Mai 2009
Din cate stiu eu licenta de trensport eliberata de ARR aste internationala, fiind in teritoriul UE nu cred ca este necesar ca societatea din Franta sa obtina licenta de transport in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditie - necesita licenta ? barbq barbq as vrea sa infiintez o casa de expeditie. e obligatoriu sa obtin o licenta de la ARR ( Autoritatea Rutiera Romana ) ca sa pot functiona ? am un prieten care ... (vezi toată discuția)