Buna ziua. In primul rand as dori sa imi cer scuze daca nu ma incadrez cu intrebarea pe acest site de specialitate. Locuiesc la bloc, iar in fata scarii de la intrarea in bloc exista o pergola din lemn masiv facuta de primarie ca la majoritatea altor scari de bloc. Pe aceasta pergola de o parte si de alta sunt plantate niste flori cataratoare foarte frumoase care fac umbra bancilor din fata scarii, dar care din pacate nu au suficient loc unde sa se intinda. impreuna cu locatarii acestei scari am decis sa facem o prelungire acestei pergole cu un cadru metalic sudat sub forma de bolta pt a se extinde acele plante ornamentale si a umbrii toata intrarea in bloc..este vb de 6m patrati calculati de langa acea pergola deja existenta si pana la trotuarul pietonal din fata blocului, la aceiasi inaltime cu cea existenta deja. Mentionez ca de fiecare data cand se intinde mai mult decat trebuie planta este taiata de cei care se ocupa cu amenajarea spatiilor verzi...iar noi ramanem iarasi fara umbra . Din cate am inteles trebuie luate niste aprobari...dar unde trebuie mers pt aceste aprobari...ca sa nu ne trezim apoi ca luam amenzi. Multumesc pt intelegere si astept un raspuns. O zi buna tuturor!
Parerea mea este sa va faceti acele legaturi intre pergolele deja existente, eventual cu o sfoara mai rezistenta sau sarma, ca sa se poata extinde plantele si deasupra.
Asa cum pe spatiile verzi din jurul blocurilor, pe care primariile le-au lasat in grija asociatiilor de proprietari, se planteaza tot ce vor locatarii, tot asa va puteti si dv. amenaja acel spatiu de la intrarea in bloc.