avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se completeaza certificatul de concediu medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se completeaza certificatul de concediu medical?

Buna ziua! In legatura cu banii pe care trebuie sa-i recuperez de la FNUASS (indemnizatii), am ajuns acum la cap. completat certificatul de concediu medical,Intrebarea mea este partea cu baza de calcul a indemnizatiei , zile baza de calcul si restul din josul paginii le pot complete cu informatiile din decl 112 sectiunea C.2 indemnizatii sanatate?Imi puteti da un exemplu pentru a nu comite greseli?In cererea " tip" pe care va trebui sa o depun la registratura in acest sens,la sectiune ( va rugam a ne vira suma de ...)intra cumulat valoarea, daca eu depun la dosar 2, 3 certificate medicale sau trebuie sa scriu cate o cerere ptr fiecare certificate medical, ma incurc in sumele astea si nu stiu cum sa procedez , asa ca daca a-ti putea sa ma ajutati va raman recunoscatoare.Macar de puteti sa mi dati un exemplu...va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la casa de sanatate nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a recupera banii platiti angajatilor in perioadele de concediu medical de la casa de ... (vezi toată discuția)
Eroare declaratie 112-cm sarcina si leuzie Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona La verificarea starii declaratie 112 mi-a aparut eroarea -ore suspendate luna incorect pt tipul de asigurat salariata are contract partial 2 ore si este in ... (vezi toată discuția)
Intocmire cerere recuperare concedii medicale fnuass DerGolem DerGolem Buna ziua! Se poate sa-mi spuneti va rog daca am intocmit bine cererea pentru recuperarea banilor de la FNUASS? Am urmatoarele date: Luna ianuarie - 4 ... (vezi toată discuția)