avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculari auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculari auto

buna ziua ,as vrea sa inmatriculez si eu o masina pe numele meu .
sunt asistent personal la fetita mea in varsta de 10 ani ,care are un handicap grav de gradul 1.intrebarea mea este daca pot inmatricula masina pe numele meu fara a plati taxa de mediu sau timbru
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:12, 26 Iunie 2014
S-a raspuns la acest subiect www.avocatnet.ro/content/for...
masina trebuie sa fie dotata special pentru persoane cu handicap si inmatriculata pe numele acelei persoane pentru a beneficia de scutire de la plata timbrului de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara taxa pentru persoane cu handicap corsi corsi am o fetita cu handicap accentuat si vreau sa inmatriculez o masina pe numele ei fara taxa. Handicapul ei nu necesita nici un fel de modificare adusa masinii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto persoane cu handicap grad 2 accentuat turotiadrian turotiadrian Bună ziua! Ma numesc Turoti Adrian sunt din județul Prahova am pensie de handicap gradul 2 accentuat permanent si as dori sa îmi cumpăr o masină second ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)