avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se tine seama de perioada din pedeapsa executata in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se tine seama de perioada din pedeapsa executata in SUA?

am ajuns in romania din sua unde am executat o pedeapsa de 27 luni
in romania am de executat 4 ani
cele 27 luni executate in sua se scad din pedeapsa din romania ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:43, 12 Iunie 2014
Daca faptele sunt concurente se va face deducere.
V-am mai raspuns.

V-au arestat sau nu pe aeroport?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
nu m-au arestat pe aeroport
sunt acasa ( nu m-a cautat nimeni) si am hotarat sa merg cu avocatul vineri sa ma predau
am niste probleme cu avocatul pentru ca ma innebuneste cu faptul ca instanta din romania s-ar putea sa recunoasca pedepse executate in europa dar nu si in state
noi an zis sa mergem la parchetul curtii de apel bucuresti pentru ca ei m-au extradat si sa ma dirijeze ce sa fac
Executarea pedepsei nu conteaza unde a fost executata in sensul ca doar daca s-a executat intr-un stat anume s-ar recunoaste.
Sa va dea textul de lege pe care se bazeaza el.
Il sunati si apoi postati textul de lege pe forum.
Sa aveti ceva de notat...
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
in final, eu ce cer prin avocat vineri cand intentionez sa ma prezint la parchet sa lamuresc problema? contopirea pedepselor? cerere de eliberare conditionata? este corect sa ma prezint la parchetul curtii de apel bucuresti?
Nu parchetul face contopirea ci instanta.
Sub acest aspect degeaba mergeti la parchet.

Nu stiu daca e indicat sa va prezentati la parchet dar poate are ceva in cap avocatul dvs.
Poate ca el se gandeste sa ceara contopirea parchetul si nu avocatul.
Asta ar fi singura logica.

Poate si parchetul sa ceara contopirea dar e posibil sa va verifice daca aveti un mandat de executat si sa va aresteze pe loc.

Alte discuții în legătură

Execut o pedeapsă penală și nu înțeleg de ce: e eroare judiciară sau viciu de procedură? bms8197 bms8197 Am fost arestat pe data de 16 noiembrie 2011 in vederea extradarii in SUA. Am petrecut 21 de zile pe arestul central ulterior fiind pus in libertate sub ... (vezi toată discuția)
Am primit time served in sua, cum procedez mai departe ? stef56 stef56 dupa 2 ani si 2 luni de arest preventiv in sua, am primit ( in urma recunoasterii vinovatiei) o sentinta de time served adica ceea ce am executat este egal cu ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)