avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sefa de supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sefa de supraveghere

lucrez la trw audiomotive si ni se cere targhetu 30 de volane la fiecare ora sintem monitorizati trebe sa dam gata final 4 volane la ora noi sintem echipa de 4 oameni la pauza de 12 am avut 23 de volane pe raft am avut 22 si cind mam intors doar 21 am anuntat sefa de echipa si mi sa sugerat sa tac sau intimpalat de mai multe ori aceleasi lucru toata echipa sufera pt ca ni se fura volanele sefa detine mai multe echipe dintre care sintem si noi ce pot face sint amenintata si mi se arata atitea si nu pot spune nimicdaca am avea targhetu de 30 am avea salar ei fac sa scada furind volanele si ducindu-le la alte celule care is sub acel targhet sa nu piarda echipa asta aduce suferinta lasalar munca noastra nui rasplatita daca ni se fura ce pot face cum sa procedez???:sorry: in depozit nu avem camere de supraveghere astept un raspuns de la voi :((X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 11 Iunie 2014
Puteti anunta conducerea ierarhic superioara sau puteti insemna volanele produse de echipa din care faceti parte, astfel incat sa puteti proba furtul.
leam semnat dar nu cauta nimeni pt noi unde sint duse ni se sugereaza la nesfirsit ca nu sau cusut atitea si sintem mintiti in fata intraga echipa
Atunci nu aveti decat sa le paziti prin rotatie, daca altfel nu aveti cum sa dovediti ca ati facut mai multe.
ok va multumesc frumos , poate as lua o camera video foarte ascunsa sa pot filma in timp ce lucrez pe ascuns la locul de munca astfel prezint dovezile la patron sau la inspectorul de munca... macar camera video e o dovada :magic:
ITM-ul nu se ocupa cu furtul de produse. Competenta in acest sens apartine politiei sau parchetului.

Alte solutii nu vad care ar fi , in afara de sesizarea Politiei sau Parchetului pentru furt.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv o problema cu un angajat prins ca fura atamax atamax Buna , cum sa procedez cu un salariat prins ca fura bani din magazin (am probe video), daca il dau afara nu mai pot recupera prejudiciul. Societatea este un ... (vezi toată discuția)
Acuzare furt din magazin laur007g laur007g Buna ziua! Cu putin timp in urma am avut in incident in unul din magazinele din Germania. Eram in magazin si vroiam sa cumpar un Memory Stick in valoare de 10 ... (vezi toată discuția)