avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca

Buna dimineata! In urma unu-i recurs ,intimatul a primit hotararea judecatoreasca 'definitiva si irevocabila " cel care a facut recurs ,nu a primit nimic acasa ! va rugam sa ne spuneti care este procedura,cum se poate intra in posesia hotararii si daca exista un termen . Mentionez ca nu cunosc numarul sentintei civile( pentru a l trece in cererea pe care intentionez sa o depun)
Recursul este ultima cale de atac.

Hotararea data in recurs nu se mai comunica; deci, daca doriti sa intrati in posesia acesteia, va trebui sa depuneti o cerere in acest sens la registratura instantei de recurs sau, daca s-a pronuntat mai demult hotarare, cererea va trebui depusa la registratura instantei unde s-a judecat fondul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii si a comunicarii hotararii judecatoresti apetreielena apetreielena am castigat un proces cu o banca si de la data pronuntarii 18.04 nu am primit hotararea azi 18.06.Ce pot face pentru a urgenta lucrurile?in cat timp poate face ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)