Multumesc pentru raspuns Adriantot, aveti dreptate, teoretic se poate cu 20% din membrii sa faci AG, dar practic e aproape imposibil. Varianta cu primaria este calea legala ca sa faci reclamatie intr-o tara ,,normala,,. Dar din pacate la noi nu e nimic normal.
Mentionez ca administratorul asociatiei, care practic ,,conduce,, aproape singur, este in functie de dinainte de 89, si ca un obicei ,,romanesc,, se are f bine cu cei de la primarie, daca as face o reclamatie ,,normala,, la primarie, in momentul urmator deja ar sti ca reclamagiul acela de la str.x, nr.x , pe care nu-l iubeste,este nemultumit, si nu cred ca cei de la primarie ne-ar lua partea. Nu ma iubeste pentru ca am descoperit 5000 lei in defavoarea noastra din evidente gresit conduse, impreuna cu locatarii din scara noastra l-am determinat sa nu mai avem cheltuieli nejustificate (exeplu: abonament desfundare canal care de fapt nu se justifica pt.ca in 10 ani am beneficiat de 3-4 ori de desfundare, dar abonamentul pt 10 ani se ridica tot la 5000 lei, dar locatarii nici macar nu-si dau seama pt ca pe luna pe persoana este dora 1-2 lei, si multe alte multe ,,maruntisuri,,,). Nu va mai plictisesc, deci mi-as face un dusman si mai mare, cu care si asa colaborez greu ca sef de scara.
"Daca o sa cautati pe net o sa gasiti cateva sute de cazuri cand presedintii, cenzorii, administratorii au fost amendati cu 500-1000 lei pentru neconvocarea adunarii generale anuale. In unele cazuri i-au obligat sa convoace imediat adunarea generala si la aceasta a participat si un reprezentant al primariei ori politiei.
E mai usor sa-i determinati asa decat sa incercati convocarea adunarii generale avand in vedere marimea asociatiei."
Asta inseamna un ,,mare scandal,, su sigur nu am chef de el,
Oricum voiam sa stiu daca stie cineva o alta varianta, dar cred ca ,,minuni,, nu sunt.
Oricum, multumesc