avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Procedura inmatriculare-taxa recuperata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Procedura inmatriculare-taxa recuperata

Buna!
Vreau sa cumpar un autoturism inmatriculat in Romania, dar al carui proprietar anterior (nu cel de la care vreau sa cumpar, ci cel de la care acesta din urma a cumparat) a recuperat taxa (fara stirea actualului proprietar-dar asta e deja alta poveste).
Ma puteti ajuta cu pasii de urmat?
Trebuie doar autentificare la RAR sau facut din nou testul noxelor si ce mai trebuie?
Altceva?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Masina cu numere vechi serbanmaria serbanmaria Ajutati-ma si pe mine cu o problema. Am o masina cu numere vechi pe numele socrului meu care a decedat acum 15 ani. Vreau sa o inmatriculez si nu stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina radiata. danielhustiu danielhustiu Buna ziua. In urma cu 10 ani, tatal meu a cumparat o masina fara sa faca un contract de vanzare-cumparare cu vechiul proprietar. Pe Cartea de Identitate a ... (vezi toată discuția)