avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale doua firme, aceeasi adresa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

doua firme, aceeasi adresa?

stiu ca e posibil sa fie doua sau chiar trei firme la aceeasi adresa (vorbind despre sediile lor, nu puncte de lucru).
dar as fi interesata sa stiu care sunt conditiile in care se poate realiza acest lucru. probabil ca pe langa faptul ca unul sau cel putin unul dintre asociati trebuie sa fie asociat in toate cele trei companii, mai exista si alte conditii. poate cineva ma poate ajuta si pe mine cu aceste informatii?
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: clepsidra , utilizator 16:58, 19 Iulie 2005
Se mai poate daca spatiul in care se afla firmele are ca destinatie inchirierea. Exemplu: cladirile in care se inchirieaza birouri.
multumesc mult pt rasuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua firme, acelasi sediu social? clepsidra clepsidra stiu ca e posibil sa fie doua sau chiar trei firme la aceeasi adresa (vorbind despre sediile lor, nu puncte de lucru). dar as fi interesata sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc prestare de servicii (informatice) catre sua - solutii rapide, conditii bogde bogde Buna ziua! De cativa ani imi ajut un amic din SUA cu diverse servicii informatice (programare, administrare server etc.). Persoana respectiva a infiintat in ... (vezi toată discuția)
Sediu social inchiriat DAIANA_ DAIANA_ Unde se muta firma mea, proprietarul ne pune la dispozitie 80% dintr-un spatiu, restul fiindu-i inchiriat altei firme. Ceea ce mi se pare ciudat este ca acolo, ... (vezi toată discuția)