avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in timpul CFP?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in timpul CFP?

Pot sa imi depun demisia cat timp sunt in concediu fata plata (CFP)?
Daca da, ce se intampla cu CFP, inceteaza in ziua demisiei?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:39, 13 Iunie 2014
Acum, in concediul fara plata contractul dvs. de munca este suspendat. Trebuie sa inceteze suspendarea ca sa puteti depne demisia, sau depuneti demisia la intelegere cu angajatorul si in aceeasi zi vi se inceteaza atat suspendarea cat si contractul de munca. Care este cauza concediului fara plata?
Nu mai am bani sa ma mai duc la munca, am 5 salarii restante.

Am mers la directorul general si i-am spus ca nu mai am bani iar acesta nevrand sa renunte la un idiot care munceste pe degeaba, m-a convins sa nu demisiones ci sa imi iau concediu fara plata, acum am realizat ca m-a prostit cu ajutorul meu bine inteles si acum m-am razgandit, vreau sa demisiones.

Am CFP pe 90 de zile, au trecut 2 zile pana mi-au deschis altii mintea.
Va puteti inainta demisia chiar daca sunteti in CFP .

CFP nu suspenda de drept c.i.m. Este o suspendare facultativa a c.i.m.
cristina_vasile a scris:
... acum am realizat ca m-a prostit cu ajutorul meu bine inteles si acum m-am razgandit, vreau sa demisiones.

Eu in locul dvs. prima data as cauta sa ma angajez in alta parte si abia apoi as inainte demisia. Mai mult, trebuie sa va recuperati salariile restante. Mai mult daca ati fost trimisa in cfp la presiunea conducerii puteti sa cereti in instanta salariile respective, deci ramaneti angajata deocamdata, sincer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in timpul concediului fara plata CATALENA CATALENA Buna ziua, Am o intrebare, daca un salariat se afla in concediu fara plata pe o perioada de o luna de zile, i se poate inceta contractul cu acordul partilor ... (vezi toată discuția)