avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM in Revisal

Buna ziua!
Cum e mai corect sa procedezi in cazul in care un salariat cu CIM suspendat pt. concediu fara plata vine mai devreme, cu acceptul conducerii: operezi incetarea suspendarii CIM la data la care s-a convenit, sau faci intai modificare la perioada suspendarii si apoi incetezi suspendarea? (diferenta se vede atunci cand listezi Raportul/salariat).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 13 Iunie 2014
Extrasul revisal nu are valoare juridica.
Totusi pentru a oglindi modificarile efectuate la CIM, modificati mai intai data incetarii suspendarii, iar ulterior incetati suspendarea CIM.
In ceea ce priveste documentul scris, e suficienta o simpla cerere a angajatului de renuntare la CFS si revenire la locul de munca.
@ mihaela_1968

Se inceteaza suspendarea la data revenirii din CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare dupa cic ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Imi puteti spune ce am de facut pentru o angajata ce a fost in CCC, si se intoarce maine, dupa cei 2 ani (intregi)? Mai intai, banuiesc ca am ... (vezi toată discuția)
Cand se emite decizia de incetare a suspendarii cim, data incetarii suspendarii, data inregistrarii in revisal Dramu_Roxana Dramu_Roxana Buna ziua, Va voi descrie un caz particular si va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie. Pentru un angajat care este in CFS ... (vezi toată discuția)
Încetarea suspendare zxz19 zxz19 Buna ziua Daca un angajat a făcut cerere de suspendare a contractului de munca pt 2 ani si s-a operat in revisal la data sfârșit suspendare ... (vezi toată discuția)