avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Articole bugetare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Articole bugetare

Va rog sa imi spuneti unde pot gasi o detaliere a fiecarui articol bugetar pe aliniate. Am unul de pe site-ul mfinante.ro dar mi-ar trebui mult mai detaliat.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 17:40, 16 Iunie 2014
Consultati:
[ link extern ]
Multumesc dar vroiam o detaliere a acestor articole bugetare( ce si cum incadram ceea ce achizitionam)
Poate va ajuta acest exemplu:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva si impozit pe profit demeter demeter Am si eu o nelamurire. Unde as putea gasi pe site-ul ministerului de finante link-ul unde pot descarca ordinele de plata pt decont de TVa si impozit pe ... (vezi toată discuția)
Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Site cu stiri razvantamasanu razvantamasanu buna dimineata, De cateava zile ma bate gandul sa deschid un site in care sa adun cele mai bune stiri din Romania la un loc. De exemplu sa iau articole de pe ... (vezi toată discuția)