avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor - valabilitate act notarial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor - valabilitate act notarial

Buna ziua,

Va rog sa-mi precizati daca se poate face un asemenea document la notar.

Sotul meu m-a inselat, acum regreta dar i-am pus o conditie pe care a acceptat-o.

Sa facem un act la notar care sa contina urmatoare tema: Daca mai este infidel si aduc dovezi in acest sens, el de buna voie si nesilit de nimeni, sa cedeze parte lui de imobil ( avem apartament luat in timpul casatoriei) fetitei noastre ( acum are 4 ani), fara sa mai aiba vreun drept acelui imobil.

Credeti ca se poate face un asemenea document. Daca, da, in cazul repetarii faptei de infidelitate, el se poate ataca la un eventual partaj?

Va multumesc!
de ce nu ai facut tu un contract prenuptial inainte de casatorie prin care stipulezi ce se va intampla in asfel de cazuri ?
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns. Nu m-am gandit atunci ca mi se poate intampla asa ceva.

Acum vad viata altfel si trebuie sa ma sigur pe viitor. Vreau sa stiu daca se poate face un asemenea act.

Va multumesc inca o data pentru ajutor!
Mergeti la mai multi notari sa intrebati daca vreti neaparat un act in aceasta forma...
Nu cred ca notarii vor fi de acord...
Da, imi doresc foarte mult acest act. Daca se intocmeste, el se poate ataca in caz de partaj?

Multumesc!
nu cred ca se poate face un astfel de act dar si daca s-ar putea trebuie sa aveti in vedere ca in acest caz "dovezile" sunt aproape imposibile, in sensul ca nu veti putea numi "dovezi" nici telefoane date, nici sms, nici macar poze in care apare cu o alta persoana. Daca va vrea sa le conteste va avea toate sansele. Puteti insa sa faceti partajul voluntar acum, fara sa divortati iar dansul sa isi doneze partea, fetitei.

Alte discuții în legătură

Partaj in caz de divort Aniu Aniu Buna ziua, As dori sa va explic in cateva cuvinte povestea mea si daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva scurte intrebari. Va multumesc in ... (vezi toată discuția)
Medierea: desfacerea casatoriei si incredintare minor trope_doi trope_doi Cautand o anumita hotarare judecatoreasca am “rascolit” Google si am “descoperit” o sentinta in care doi adulti – prin mediere ... (vezi toată discuția)
Acordul de mediere investit cu titlu executoriu Ciobanu Vasile Ciobanu Vasile In diferite cercuri de discutii cu referire la mediere, apare din ce in ce mai des o dorinta exprimata de mediatori [b]\"acordul de mediere sa fie executoriu, ... (vezi toată discuția)