avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asociat si administrator cu datori la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asociat si administrator cu datori la banci

Buna ziua,

Am o rugaminte, pentru cei care cunosc cazuri similare, poate, sa ma ajute cu un sfat. Am o cunostinta cu care vreau sa ma asociez intr-o firma noua, dar care persoana, are un apartament luat de banca pentru ca nu si-a achitat ratele. Banca trebuie sa-si recupereze de la ea, diferenta de bani de la pretul cu care se va vinde apartamentul la pretul la care a fost evaluat apartamentul, in momentul in care a luat creditul, (aprox. 80 mii de Euro). Plus are pe o alta firma de a ei, datorii la finante care au acumulat si penalizari, in trotal vreo 20 mii lei.

Intrebarea mea este, daca poate Statul sau Banca sa execute noua firma din cauza problemelor anterioare ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 14 Iunie 2014
Ar putea, in limita valorii actiunilor sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie credit ipotecar ContSters243801 ContSters243801 in 2007 am cumparat un apartament cu credit ipotecar cu 65000 de euro si am facut o ipoteca de 51000 de mii la banca iar diferenta am platito din economii ... (vezi toată discuția)
"urmatorul pas"...cu banca ! cosovi cosovi buna seara si La multi ani ! in ianuarie 2008 ne-am cumparat un apartament prin credit imobiliar pe o perioada de 30 ani cu ipoteca pe apartamentul cumparat . ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ContSters202285 ContSters202285 Am cumparat o casa cu credit ipotecar in valoare de 80 mii de euro. la doi ani de la acest credit sotul meu pe aceeasi casa a mai facut un credit ipotecar, pe ... (vezi toată discuția)