avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria nu executa obligatia stabilita prin D.C. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria nu executa obligatia stabilita prin D.C. irevocabila, legalizata, cf. L.10

Buna ziua,
am trimis prin posta electronica, o notificare cu care am cerut primariei sa-mi transmita documentul prin care a inaintat Comisiei Centrale pt. stabilirea despagubirilor intreaga documentatie.referitoare la imobilul in cauza.
Am atasat D.C. (pdf) irevocabila, legalizata, asa cum mi-a fost comunicata de instanta.
Dupa cateva zile primaria imi comunica faptul ca nu se opune executarii hotararii judecatoresti, dar imi cere sa le expediez o copie legalizata, cu mentiunea `irevocabila`!
Am expediat o noua scrisoare prin care am dovedit ca notificarea contine actul cu mentiunile solicitate, dar de la inceputul lunii Martie a.c. nu am mai primit alte vesti.
Va cer ajutorul pentru solutionare.
Multumiri.
Cel mai recent răspuns: svneagu , utilizator 13:53, 14 Iunie 2014
trebuie sa le expediati prin posta, prin scrisoare recomandata cu continut declarat hotararea judecatoreasca definitiva in original asa cum a cerut primaria. Documentul transmis prin mail nu tine loc de originalul original, adica hartia fizica pe care ati ridicat-o de la judecatorie.
Sau va deplasati peronal la registratura primariei si depuneti originalul solicitat.
Petru scrisoarea cu continut declarat, nu lipiti plicul, va duceti la posta la ghiseul de coletarie, unde d-na de acolo va va da 2 borderouri pe care dvs le veti completa, unul va fi bagat in plic de d-na de la ghiseu si va inchide plicul, cel de-al doilea borderou vi-l va da dvs cu stampila postei. Pastrati aceste acte , mai ales borderoul, pt a putea demostra ca ati pus in plic originalul hotararii judecatoresti.
Primaria nu va va elibera actul solicitat in lipsa originalului de la instanta pe suport de hartie.
cu stima !
Multumiri pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)
Legea retrocedarilor 165/2013 ContSters308212 ContSters308212 Va rog mult sa-mi raspunda si mie cineva pentru ca nu stiu ce ar trebui sa facem in continuare.Va multumesc. (vezi toată discuția)