avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proprietarul ne obliga sa platim impozitul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proprietarul ne obliga sa platim impozitul

stam in chirie la o persoana fizica si avem contract cu acesta,dar obligandu-ne sa platim noi impozitul la contractul de inchiriere ...ce putem face in privinta aceasta?mentionez ca am platit si suntem la zi dar nu mai vrem sa platim iar, daca innoim contractul...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:26, 14 Iunie 2014
Interesati-va eventual la Primaria de sector si probabil veti afla ca proprietarul este obligat sa-si plateasca taxele si impozitele pentru detinerea bunurilor sale.
Legal proprietarului imobilului ii revine obligatia achitarii obligatiilor aferent imobil
Daca insa ,prin contractul de locatiune ati negociat si v-ati asumat aceasta responsabilitate,rezulta ca fie achitati impozitul,fie solicitati modificarea contractului de locatiune cu incheierea de act aditional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate, obligatia proprietarului sau a chiriasului? Codrys Codrys Buna ziua, ca multi dintre locuitorii acestei tari, am locuit in chirie, la o ”cunostinta” timp de aproape doi ani. Cheltuielile achitate la zi...fara ... (vezi toată discuția)
Lucrari modernizare (usi intrare + geamuri), interfon Nochyan Nochyan Locuiesc cu chirie de 3 luni intr\'un imobil, in urma cu aproximativ 10 zile am primit instiintare de la asociatia de proprietari cu privire la obligativitatea ... (vezi toată discuția)