Buna ziua.As dori sami spuna cineva cam cit am putea primi de la stat (retrocedare teren) pe un teren de 1350 mp pe care statul a construit blocuri si o mare intersectie ,terenul este zona 1,va intreb din cauza ca am cheltuit o gramada de bani si nu stim daca merita.dosarul a stat in sertarul primariei din 2009,dar noi am depus notificarea in 2002 si in 2009 am fost instintati ca sintem propusi pentru despagubiri.Va multumesc
Intrati pe site-ul"Uniunea Nationala a Notarilor", acolo pe laterala intrati pe Expertize 2014, cautati judetul in care sunteti , cautati la valoare terenuri in localitatea dvs. Veti gasi valoarea minima a terenului.:luck:
Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 278, din 17 mai 2013.
Actul normativ contine prevederi care se aplica din 2014.
Art. 21. -
(6) Evaluarea imobilului ce face obiectul deciziei se face prin aplicarea grilei notariale valabile la data intrarii in vigoare a prezentei legi de catre Secretariatul Comisiei Nationale si se exprima in puncte. Un punct are valoarea de un leu.
nu am gasit ,am dorit sa intreb deoarece o persoana cu greutate(bani) de la noi din oras in aceasi zona a luat pe 650 mp 400 000 euro,as dori sa va intreb cum trebuie sa procedam daca aducem probatoriu (parca asa ii zice) si unde gasim aceste proba.va multumesc
Trimiteti-mi mesaj privat cu localitatea , strada si judetul unde aveti terenul , caut eu si va raspund tot prin mesaj privat. La L165/2013 (care modifica L10/2001) grila notariala va fi evaluarea terenului.Faptul ca altcineva a primit o anumita suma pe teren langa al dvs. nu are relevanta acum .