- alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o data la 2 ore)
- la fel se intampla si cu alertele de subiecte noi in forumurile urmarite ( ele trebuie sa ajunga in maxim 10 min, inainte se trimiteau de 2 ori pe zi )
Ar fi mai bine sa existe si posibilitatea ca un utilizator sa aleaga sa fie alertat doar o data pe zi cu privire la aceste noutati? Am putea deschide astfel un newsletter cu cele mai interesante subiecte din zi, in care sa fie afisate si noutatile urmarite de un anumit utilizator.
Mie mi se pare mai suparator :duh: actualul sistem de alertare. Ar fi poate mai bine daca am avea o optiune gen alerta la 10 minute - alerta la X ore(sau zilnic) optionala la fiecare subiect la care se aprticipa.
O sa incercati ceva in sensul acesta? :rolleyes:
Da, saptamana viitoare ar trebui sa fie gata sistemul care sa permita alegerea intre optiunea de a fi altertat instant / de a fi alertat zilnic asupra mesajelor urmarite / de a fi alertat din timp in timp asupra mesajelor urmarite.
Sistemul actual este raspunsul la cererile insistente ale unor utilizatori. Chiar de la momentul la care s-a produs discutia in cauza, am adus argumente ca nu este un sistem util decat pentru cei care au de urmarit un numar mic de mesaje. Pana la urma, la cererea publicului, am pus in practica noul sistem.
Acum o sa schimbam :wassat:
Pe mine ma distreaza situatia, pentru ca este elocventa pentru tipul de cereri pe care le primim cu privire la introducerea de facilitati noi in site. De aceea preferam sa cumpanim bine schimbarile si sa asteptam o anumita perioada de timp pana cand decidem ce si cum sa modificam. Acum am reactionat rapid la cererile venite si se pare ca efectul nu e foarte bun.
Daca tot va distreaza solicitarile userilor, am sa va dau si eu un motiv in plus :)
1.Pe cand o ferestruta de chat intre prietenii pe care ii avem fiecare in lista? :P
2. Daca ati putea introduce o noua optiune in meniu pentru subiectele urmarite, cum este cea de mesaje private, si sa poti alege: alerta pe email sau alerta in "mesaje urmarite" :">.