avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lotizare - preferintele partilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lotizare - preferintele partilor

Inainte ca instanta sa se pronunte asupra atribuirii loturilor referitor la cladire , am cumparat cota indiviza de la unul dintre piriti . Am depus documentul la dosar si am cerut ca acesta sa tina ca si act de proprietate . Si pirita a depus o declaratie notariala prin care recunoast faptul ca aprimit toti banii . In aceste conditii sa cer refacerea loturilor ?
Cel mai recent răspuns: ContSters323364 , utilizator 17:51, 14 Iunie 2014
Pentru pronuntare, instanta va tine cont de toate documentele depuse la dosarul cauzei, in urma analizarii acestora.
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica si propunere de lotizare rechi1958 rechi1958 Expertu a terminat \\" expertiza \\" si afacut propunerea de lotizare . In cazul in care nu sunt de acord cu aceasta propunere ( variantele acestuaia ) pot ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut in vederea obtinerii unei hotarari de recunoastere a calitatii de proprietar ? ilenuta1963 ilenuta1963 Am facut un act de antecontract de vinzare-cumparare cu unul dintre coproprietari pentru cota ei indiviza . Am chemat-o la notar sa facem actul final , acolo a ... (vezi toată discuția)
Consfintire tranzactie rechi1958 rechi1958 Daca in cursul procesului de indiviziune piritul cumpara si achita integral cota parte a unuia dintre piriti , documentul notarial mai trebuie consfintit de ... (vezi toată discuția)