avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiei procurorului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiei procurorului

Intr-un dosar penal au fost conexate 2 cazuri diferite, dar cu acelasi suspect (in afara de suspect insa nu au nicio legatura intre ele). In cel de-al doilea caz eu sunt victima. Procurorul si prim procurorul au dat NUP, cealalta victima a facut plangere impotriva rezolutiei, insa eu n-am facut dar acum regret ca n-am facut si eu (nu mai pot face din moment ce termenul e depasit). Insa prima victima a vorbit in plangere si de cazul meu, si a spus ca suspectul ar fi facut si infractiunea impotriva mea.

Intrebarea mea este daca suspectul mai poate fi cercetat pentru infractiunea facuta impotriva mea, daca nu am facut plangere, si a facut doar cealalta victima? Complicii au fost diferiti in cele 2 cazuri si vad ca au fost citati si complicii din cazul meu la proces alaturi de complicii din primul caz ca intimati. Insa in noul cod de procedura penala spune ca doar persoanele interesate pot face plangere impotriva rezolutiei, iar prima victima nu prea e persoana interesata in ceea ce priveste cazul meu.

Alte discuții în legătură

Dreptul de plangere a persoanei interesate, admisibilitate ContSters323291 ContSters323291 Caz ipotetic. O persoana este suspectata de furt din bunurile victimei 1, presupunandu-se ca a fost ajutata de complicii X si Y. O sa presupunem ca ... (vezi toată discuția)
La ce se refera art. 278/1 c.proc.pen ? Sunt in proces in calitate de intimat cu Asirom S.A. (petent)..si mi s-a trimis o citatie care suna cam asa: eu in calit de intimat in proces cu Asiron SA in ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)