avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dare de seama
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dare de seama

Buna ziua,

pentru o societate comerciala o dare de seama presupune o prezentare a soldurilor din balanta pe anul inchis.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: petronela-9 , utilizator 19:27, 17 Iunie 2014
Nu numai.
la care se adauga descrierea si evolutia ei pe parcurs?

Va rog un mic detaliu in plus.
Va multumesc mult.

Rapoartele transmise nu sunt pentru SRL-uri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil asociatie vanatori rezultata in urma divizarii unui srl maritica balan maritica balan am si eu o intrebare ? am fost chemata la un interviu pentru contabil cu program 4 ore la o asociatie de vanatori nou infiintata mai concret rezultata din ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare noiembrie 2014 Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii si daca se poate, si temeiul legal pentru urmatoarea situatie: O societate doreste sa se lichideze ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pt. o firma care nu am folosit-o niciodata alexd88 alexd88 Buna ziua , incerc sa descriu pe scurt problema . 1. In 2011 am deschis o societate comerciala impreuna cu un fost asociate ( mentioneza ca am fost trecuti ... (vezi toată discuția)