avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca

Dupa cat timp primesti acasa hotararea judecatoreasca data intr-un proces? Am pe 22-03-2013 hotararea data dar acasa nu am primit-o.La tribunal au zis ca se redacteaza.Am nevoie de ea urgent. Trebuie sa faci o cerere la tribunal sa o primesti mai repede?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 11:12, 15 Iunie 2014
Hotararea judecatoreasca se motiveaza si redacteaza in termen de 30 zile de la pronuntare si abia apoi se expediaza catre parti. In realitate poate dura mai mult din cauza incarcaturii instantelor de judecata.
Formulati si depuneti prin Registratura o cerere de urgentare redactare hotarare si motivati aceasta urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
In cat timp se comunica hotararea catre parti ? mentionez ca ... Bran Alexandru Bran Alexandru Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic. (vezi toată discuția)
Reabilitare minciu minciu acum 20 de ani am executat o pedeapsa, acum am facut reabilitarea iar pe18 01 2012 mi-a fost admisa,danduse pronuntarea,intrebarea este cand pot cere cazierul ... (vezi toată discuția)