avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare

acum 20 de ani am executat o pedeapsa, acum am facut reabilitarea iar pe18 01 2012 mi-a fost admisa,danduse pronuntarea,intrebarea este cand pot cere cazierul ca sa imi iasa curat ca imi trebuie cat mai repede ca sa ma pot angaja ca in vara am terminat somajul.Av mi-a zis ca pot astepta si o luna,doua pana nu stiu ce trebuie tiparit de tribunal asa e?{perioada celor 10 zile de recurs cum spune legea atrecut deja}
Pana se redacteaza sentinta poate dura si cateva luni in unele cazuri. Vedeti peste 30 de zile.
In primul rand trebuie stiut daca declara parchetul calea de atac.
Hotararea se redacteaza destul de repede.Nu cred ca va depasi 30 de zile.
Depuneti o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii judecatoresti, si , ulterior, aceasta va va fi inmanata la arhiva penala. (termenul de 20 de zile pentru redacterea de catre judecator a unei hotarari penale este unul de recomandare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca neprimita Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu In data de 12.03.2013 am avut admisa cererea la judecatorie pentru taxa auto, au trecut mai bine de 30 de zile de la acea data si nu a ajuns hotararea la ... (vezi toată discuția)
In cat timp se comunica hotararea catre parti ? mentionez ca ... Bran Alexandru Bran Alexandru Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic. (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)