avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Creanta stabilita printr-o hotarare judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Creanta stabilita printr-o hotarare judecatoreasca nedefinitiva are sau nu caracter exigibil ?

O societate a fost obligata la plata unei sume de bani printr-o sentinta nedefinitiva..dupa acest moment societatea creditoare a solicitat infiintarea unui sechestru judiciar asupra bunurilor debitorului..textul de lege (art. 952 alin. 1 Cod de procedura civila) impune pentru instituirea acestei masuri conditia exigibilitatii creantei.Este exigibila o astfel de creanta?Multumesc..

Alte discuții în legătură

Executare andao andao Se poate executa o sentinta definitiva...in conditia in care pe acel teren exista un sechestru asigurator pus de o alta persoana? Sentinta de care vorbesc mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator Borza Borza Buna pot sa fac o cerere de sechestru asigurator imobil in conditiile in care am o plangere penala aflata in faza de cercetare penala si in care m-am ... (vezi toată discuția)