la un proiect posdru contractul de finantare a fost reziliat inainte de termen. in ce temei inceteaza CIM-urile incheiate pe perioada determinata( pe perioada de derulare a contactului de finantare)?
Multumesc. Dar daca vreau doar sa le suspend pana la rezolvarea contestatiei de catre AM?
Ce art. din CM as putea invoca fara 75% sau reducere zile?
Multumesc anticipat
Nimeni nu va fi de acord cu CFS sau pentru nevoi personale deoarece nu este vina lor ca a intervenit o suspendare pana la rezolvarea contestatiei de catre AM.
Eu as merge pe suspendarea pe art.52(1) lit.c pe o durata de 30 de zile lucratoare, avand in vedere ca personalul in cauza are si un cim pe perioada nedeterminata care este in vigoare, pe langa cel pe care dorim sa-l suspendam care a fost incheiat pentru proiect.
Personalul ramane in activitate deci nu platesc 75% si pana in 30 de zile lucratoare nu trebuie sa-i reduc zilele de munca.
Se plateste o indemnizatie de 75% in cazul suspendaruii inbaza art.52 alin1 lit.c C.mun.
Pe durata reducerii si/sau a intreruperii temporare a activitatii, salariatii implicati in activitatea redusa sau intrerupta, care nu mai desfasoara activitate, beneficiaza de o indemnizatie, platita din fondul de salarii, ce nu poate fi mai mica de 75% din salariul de baza corespunzator locului de munca ocupat, cu exceptia situatiilor prevazute la art. 52 alin. (3) C.mun.
Revisal
danajuga64
Buna Ziua,
am infiintat o firma, am angajat personal cu contract de munca din data de 01.11.2013, dar deoarece nu am obtinut inca autorizatia de functionare, ... (vezi toată discuția)