avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere cim disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere cim disciplinar

In data de 2/3 06.2014, 2 angajati au parasit postul pentru a consuma bauturi alcoolice. Le-am trimis convocator , dupa 5 zile lucratoare sa se prezinte la sediul firmei . Nu s-au prezentat si mai mult unul dintre ei nici macar nu a vrut sa primeasca convocatorul care l-am trimis cu confirmare de primire. intrebarea mea este cu ce data sa fac desfacerea cim disciplinar? Binenteles ca am sa le trimit cu confirmare de primirea decizia de sanctionare si desfacerea cim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 16 Iunie 2014
Intai ii convocati la sediul firmei (recomandata cu confirmare de primire) pentru cercetarea preliminara in urma careia se intocmeste un raport semnat de conducere si de martori prin care se propune,daca este cazul, desfacerea contractului de munca, apoi se face decizia de incetare incepand cu data propusa in raport.
monenciuc a scris:

....intrebarea mea este cu ce data sa fac desfacerea cim disciplinar? ......

C.i.m. poate fi desfacut cu data sedintei comisiei de disciplina, cand trebuia sa vina si acel salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)
Important cercetare disciplinara alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Va contactez in legatura cu cercetarile disciplinare, si anume: ex : astazi am avut comisie cu o salariata care a lipsit nemotivat de la ... (vezi toată discuția)
Acte demisie nesemnate silvia99 silvia99 va rog frumos, daca un angajat pleaca \"brusc\" dintr-o firma si seful de personal decide, pentru simplificare, incetarea cim cu acordul partilor, cum poate ... (vezi toată discuția)