Buna ziua ,ieri a avut sotia mea un accident cu atoturismul proprietate personala marca renaul megane din 2007 ,macazul de pe linia de tramvai a indoit janta provocand explozia rotii si sotia mea a pierdut controlul masinii lovind un stalp de beton,acum se afla in spital cu sternul rupt si lovituri la cap. Masina este lovita rau si nu am asigurare CASCO . Credeti ca pot obtine ceva despagubiri din partea RATB ? Mentionez ca vitezometrul s-a blocat pe 72 km/h deci depasise limita legala iar politia a notat : ,,din cauza vitezei excesive,, .
Macazul se afla pe linia curenta de tramvai, iar pe acolo, in general nu prea se circula. V-as sugera sa mergeti la fata locului si sa verificati daca in zona nu este un marcaj continuu intre linia de tramvai si carosabil. Daca nu este, incercati la RATB. bafta!
Daca acul s-a blocat la 72 Km, nu indica si faptul ca aceea a fost viteza. Contestati P.v. si cereti o expertiza. Acul poate sari din cauza socului si sa nu indice viteza corecta..Multa sanatate si bafta!
Nu este marcaj sa nu intri pe linia de tramvai locul cu pricina este la capatul tramvaiului in giulesti ,chiar inainte de statia tramvaiului ,unde esti oarecum obligat sa intri pe linia de tramvai ,dar nu cred ca voi actiona in instanta,nu imi permit un proces de cativa ani... Multumesc tuturor celor care au raspuns