avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizare restanta la asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizare restanta la asociatie

Am fost restant la Asociatie pe luna martie si aprilie,cu suma de 340 ron.Am platit pe data de 28 mai toata suma.Pe 15 iunie s-a afisat factura pentru luna mai,la care am avut o penalizare de 8 ron,spunandu-mi,ca este penalizarea pe luna aprilie.Nu pricep de ce m-i s-a bagat penalizarea in luna iunie pe aprilie si nu in mai.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 23:24, 16 Iunie 2014
Intretinerea e afisata pe luna mai, nu pe iunie. In luna mai platesti penalitati din aprilie pentru ca tu ai achitat datoria pe 28 mai ! CORECT?
De regula penalizarile se calculeaza pana la data platii sumei datorate. Poate fi un motiv...nu oferiti prea multe detalii
Cei 8 lei inseamna penalizarea cotelor din Martie pe care nu le-ati platit in perioada de gratie de dupa scadenta si, in acest caz vi s-a calculat penalizarea de la scadenta pana la data platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intirziere ainginer ainginer buna ziua poate sa-mi spuna si mie cineva cum se face calculul penalitatilor de intirziere la plata cotelor de intretinere Cu multumiri (vezi toată discuția)
Calculul penalizarilor la intretinere si instalarea repartitoarelor BrainStorming BrainStorming Buna ziua, Am avut intotdeauna probleme cu interpretarea legilor (de orice forma ar fi ele), pentru ca nu-nteleg decat notiunile logice. In cazul legii ... (vezi toată discuția)
Aplicarea penalizarilor annik annik Buna ziua,sunt propietara in constanta si am o problema legata de penalitatile la intretinere.Am un sold de plata de 6 mil si penalitatile sunt de cca 7 mil ... (vezi toată discuția)