avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt minor și am furat din supermarket
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt minor și am furat din supermarket

Am sustras dintr-un supermarket bunuri in valoare de 20 de lei. Am fost văzut pe camerele de supraveghere și prins. M-au dus în birou, au chemat poliția. Polițiștii mi-au luat datele și din câte am înțeles, părinții vor primi o amendă. Aș vrea să știu dacă amenda este penală și cam ce valoare ar avea. Mulțumesc.
Ce varsta aveti?
Ce varsta aveti?
Firma de paza sau agentii constatatori , au incheiat proces verbal ?
Bunul sustras a fost retinut de agentii firmei de paza ?
Am, 16 ani. Am achitat bunurile, după personalul mi-a zis că imi aparțin. Menționez că am fost cu un prieten care și el a furat. L-am auzit pe unul dintre agentii de politie zicand "Dati-mi datele, ca sa nu va intocmesc dosar penal"...
Daca ati implinit vârsta de 16 ani răspundeti penal potrivit legii.
Aș vrea sa stiu cat este amenda. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Furt supermarket Gabcldsilentstrike Gabcldsilentstrike Buna seara. Am furat din supermarket un produs in valoare de 240 lei. Cei de la securitate m-au prins si au chemat politia. Am achitat valoarea produsului iar ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati.. Mari20 Mari20 Salut.. Am si eu o problema Aseara am fost prins de catre personalul d paza de la Carrefour k am sustras 2 becuri d masina. Mi-au zis ca va rugam frumos ... (vezi toată discuția)
Am fost prins furand dintr-un magazin.....va rog sa ma ajutati cu ceva informatii alex_20_tm alex_20_tm Duminica seara (19 Octombrie) am fost prins ca am furat din magazin niste produse in valoare de 52 ron (520.000 lei vechi). agentii de paza m-au dus in camera ... (vezi toată discuția)