Duminica seara (19 Octombrie) am fost prins ca am furat din magazin niste produse in valoare de 52 ron (520.000 lei vechi). agentii de paza m-au dus in camera de control, unde am recunoscut fapta, au chemat politia si am dat o declaratie in care am recunoscut fapta. Am achitat produsele si politistii mi-au spus ca o sa fiu sunat in 2-3 zile de catre un procuror sa ma prezint la sediul politiei pt a da o declaratie. Politistii mi-au spus sa stau linistit ca probabil voi primi o amenda sau chiar deloc, dar va dati seama ca nu pot fi linistit. Nu am nici un fel de antecedente penale. Exista posibilitatea sa ma sune doar fara sa primesc nimic acasa?, nu as vrea sa afle parintii. Ce ar trebui sa fac in continuare? Ce pot sa risc sa mi se intample? Multumesc anticipat. Mentionez ca sunt student...
Exista posibilitatea unei amenzi administrative intrucat fapta savarsita de dvs prezinta un pericol social mic .
Colaborati cu agentii de politie in luarea de declaratii .
Este foarte importanta si atitudinea dvs dupa savarsirea faptei
Aceasta amenda administrativa presupune lipsa antecedentelor penale si un cazier curat , fara mentiuni
Succes
Poate sa va sune.Va prezentati dati declaratia cu sinceritate, colaborati cu organele de la urmarirea penala si pt. prejudiciul f. mic produs vi se va aplica art.18(1) C.penal adica lipsa de pericol social a faptei pt. a fi caracterizata ca infractiune.Veti primi o amenda administrativa care nu constituie antecedent penal.Daca nu mai faceti alte fapte, n-o sa vi se intample nimic.Ma puteti contacta daca mai aveti nelamuriri.