avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contraexpertiza grafica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contraexpertiza grafica

Buna ziua,
Sunt reclamant intr-un proces al carui obiect este 'hotarare care sa tina loc de act autentic'. Paratul si-a contestat semnaturile de pe trei documente si a cerut efectuarea unei expertize grafice. Dupa mai bine de 5 luni expertiza a fost efectuata de catre Lab. Interjud. de Expertize Criminalistice Cluj, expert dr. Sorin Alamoreanu, stabilindu-se cu certitudine ca este vorba de scrisul paratului. La cererea paratului s-a incuviintat si o contraexpertiza ce va fi efectuata de catre de Institutul Nat. de Expertize Criminalistice Bucuresti.

Intrebare: Odata ce a fost incuviintata contraexpertiza as putea sa-l razgandesc pe judecator cerand proba martorilor? Am martori, 4 la numar, care pot confirma direct si indirect faptul ca semnaturile ii apartin paratului.

Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: m168tx , utilizator 14:21, 9 Mai 2009
daca nu va deranjeaza acea contraexpertiza, e bine sa asteptati sa se faca si numai apoi sa va folositi si de proba cu martori.Poate contraexpertiza sa iasa la fel si in favoasrea cauzei.In ceea ce priveste judele, nu cred ca aveti sanse...;)
mulțumesc pt răspuns. nu m-ar fi deranjat prea tare contraexpertiza dacă ar fi fost gata înainte de vacanța judecătorească. mă deranjează însă f. tare pt. simplul fapt că se va da termen doar prin septembrie, nu văd cum ar putea fi gata la sf. lunii iunie. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraexpertiza grafica tehnica a documentelor Nichita Lacramioara Nichita Lacramioara Buna ziua! Am rugamintea sa-mi spuneti daca exista o cale de contraexpertiza la nivel national in afara de Institutul National de Expertiza Criminalistica ... (vezi toată discuția)
Durata efectuarii contraexpertizei grafice fresh6789 fresh6789 Bună ziua, Sunt reclamant într-un proces civil a cărui soluționare este tergiversată, de mai bine de un an, în primul rând din cauza procedurilor ... (vezi toată discuția)
Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)