avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... durata efectuarii contraexpertizei grafice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

durata efectuarii contraexpertizei grafice

Bună ziua,
Sunt reclamant într-un proces civil a cărui soluționare este tergiversată, de mai bine de un an, în primul rând din cauza procedurilor greoaie ce privesc efectuarea expertizelor grafice. Mă aflu în faza în care s-a dispus efectuarea unei contraexpertize grafice, și aș dori să știu, de la cei ce au trecut prin asta, cât de rapid/încet se efectueaza o contraexpertiza de catre Institutul Naț. de Exp. Criminalistice.
Am termen pe 17 septembrie 2009. Am avea șanse s-o văd gata contraexpertiza la termenul fixat?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:57, 29 Iulie 2009
b
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
fresh6789, utilizator
Este posibil sa dureze 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraexpertiza grafica m168tx m168tx Buna ziua, Sunt reclamant intr-un proces al carui obiect este \\\'hotarare care sa tina loc de act autentic\\\'. Paratul si-a contestat semnaturile de pe trei ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafica - obiectiuni ContSters22096 ContSters22096 Lab de Expertize Criminalistice X a intocmit o expertiza grafica. Partea careia ii este nefavorabil poate solicita o contraexpertiza, poate sa conteste ... (vezi toată discuția)
Expert criminalist amendat judiciar ContSters146145 ContSters146145 Care este procedura cand un expert criminalist este amendat.Motivul amenzii este tergiversarea cauzei insa aceasta tergiversare nu se datoreaza relei credinte ... (vezi toată discuția)