Buna ziua,
Sunt din Bucuresti si ma intereseaza urmatoarea informatie: carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine o adeverinta emisa din REVISAL, semnata si stampilata, in conditiile in care mi-a expirat somajul de o luna si sunt fara ocupatie? Unde trebuie sa merg personal si sa solicit adeverinta? Casa de pensii, ITM?
Multumesc anticipat celor care ma vor lamuri.
Vreau sa ma inscriu la un concurs si am nevoie la dosarul de acte personale, de o adeverinta din Revisal, semnata si stampilata, mi-au spus ca este obligatorie. Desi mi se pare absurd, pentru ca am vechea carte de munca, adeverinta de vechime eliberata de la ultimul loc de munca + adeverinta de incheiere somaj. Oare adeverinta din Revisal nu reflecta toate celelalte acte pe care le-am enumerat mai sus?
Carnetul de munca face dovada vechimii in munca pana la31.12.2010. Dupa aceasta data, vechimea in munca se probeaza cu adeverintele de vechime eliberate de catre angajatori.
Puteti solicita ITM-ului un extras REVISAL cu situatia contractuala a dvs. Taxa care se achita , conform Ordinului 826/2014, este de 20 lei.
Termenulde eliberare este de maxim 30 de zile.