avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Raportul per salariat semnat si stampilat de angajator, din Revisal, tine loc de adeverinta de vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 14 August 2013
Raportul per salariat nu poate sa inlocuiasca adeverinta de vechime care atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor...
Nu tine loc de niciun document care sa ateste ceea ce doriti dvs.
Raportul per salariat face dovada inregistrarii dvs in REVISAL>
Am solicitat adeverinta de vechime si mi s-a eliberat raportul per salariat. Mi s-a spus ca are toate datele care atesta vechimea mea
Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
Dupa data abrogarii Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de munca, cu modificarile ulterioare, vechimea in munca se probeaza cu adeverintele de vechime eliberate de actre angajatori.
Da. Au spus ca adeverinta poate fi eliberata sub orice forma.

Alte discuții în legătură

Cum se poate verifica vechimea de munca pana prezent???,stiut ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Cum se poate verifica vechimea de munca pana prezent???,Stiut faptul ca nu este deja carnet de munca si Romtelecom unde apartine dupa atatea schimbar ???,Este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am obtinut un post la un spital de stat ... Elena 0294 Elena 0294 Buna ziua, de curand am obtinut un post la un spital de stat si mi se cere la angajare adeverinta de vechime in munca. Eu am doar revisalul de la fosturile ... (vezi toată discuția)
Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, ... Chiva53 Chiva53 Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, si au trecut acolo ca nu am carte de munca într-adevăr știu ca carte de munca fizic nu se ... (vezi toată discuția)