avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi circulatie fara rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi circulatie fara rovigneta

unde se duc aceste amenzi?
cumva in contul CNADNR????
am inteles ca , in curand vor avea dreptul de a circula si ei (cnadnr) fara rovigneta;
pai ..daca utilizatorul harald (hartui de cnadnr pt 'amenzi neplatite'!) - cred c-am retinut bine numele, nu-si 'plateste amenzile', inca o data!!!! - ei - cnadnr - ...cum sa-si mai traga niste foloase??????
saracii de ei!!!
X-(
Reprezentantii autoritatii au precizat
"Conform prevederilor legale în vigoare, sumele provenite din amenzile aplicate de personalul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transporturilor Rutiere şi de către personalul CNADNR pentru circulaţia fără rovinietă valabilă constituie venit în proporţie de 90% în contul CNADNR şi în proporţie de 10% la Bugetul de Stat"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta dupa vanzarea auto AndreiMLZ AndreiMLZ [b][u]Evenimentele pe scurt[/u][/b]: autovehicul vandut (contract vanzare-cumparare, fisa de inmatriculare la Admin Financiara, completat pe talon ... (vezi toată discuția)
Itp expirat anouke anouke Buna ziua. In urma separarii de sotul meu, acesta din urma cand aplecat de acasa a luat si masina , care este pe numele meu. Problema este ca el circula cu ea ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta falsa TINA  PARASCHIV TINA PARASCHIV Bună ziua tuturor !!! Ieri circulam pe drumul Judetean Bacau şi am fost oprită în trafic de către agentul de poliţie rutieră şi rugată să prezint ... (vezi toată discuția)