avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare procuror. 300 suspecti, se poate cere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare procuror. 300 suspecti, se poate cere perchezitie la toti ??

Intr-un dosar penal privind amenintarea unor procurori ... suntem in jur de 300 de suspecti/martori . Va rog sa-mi spuneti in ce conditii ne pot cere perchezitie domiciliara sau informatica ?

Trebuie sa fim inculpati inainte de-a se recurge la perchezitia domiciliara/informatica? sau pot cere la toti cei 300? sau la unii dintre noi, doar ca asa vor ei ..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:18, 21 Iunie 2014
De regula, nu se vine aiurea cu mascati...
Mandatul se emite de judecator...

Nu mai e ca in trecut cand procurorul facea ce broia muschiul lui...
Sub acest aspect, ca in alte privinte discutiile sunt ca in anii 90...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document perchezitie informatica ciurli_si_burli ciurli_si_burli In urma perchezitiei informatice am semnat un raport in care se prezenta continutul gasit. Dupa semnarea acestuia, am asteptat sa mi se inmaneze un exemplar si ... (vezi toată discuția)
Se pot lua toate numerele de telefon din agenda de catre patron cu politia? ducubc ducubc are dreptul patronul sa vina cu politia sa ia cu japca numerele de telefon din agenda angajatilor pe motiv ca ar fi amenintat ? (vezi toată discuția)
Mandat perchezitie domiciliar / alte nelamuriri iqwert iqwert Buna ziua tuturor, Am cateva intrebari legate de perchezitii domiciliare/proceses penale: 1: care este procedura legala prin care se obtine un mandat de ... (vezi toată discuția)