avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Procura la distanta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Procura la distanta

Buna ziua!

Eu locuiesc in Cluj, si vreau sa imi platesc datoriile la stat, pentru a putea vinde masina. Eu am buletinul pe Iasi, asa ca as avea nevoie de o procura pentru ca altcineva sa se duca sa imi plateasca datoriile si sa fac si un contract de vanzare -cumparare pentru masina, tot in Iasi.
Ce fel de procura imi trebuie? Este posibil sa fac o procura doar cu datele persoanei din Iasi, fara sa fie de fata?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Procura pentru vanzare autovehicul Stefan04021988 Stefan04021988 Tatal meu mi-a dat mie masina sa acum vreo 3 ani, un Logan din 2006 fara a face un contract de vanzare cumparare. Tatal meu este in Botosani iar eu sunt ... (vezi toată discuția)
Fost proprietar al masinii, cu probleme de tot felul Crixus21 Crixus21 Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma ajutati legat de aceasta problema, macar cu o idee buna ca sincer e o situatie de care nu vroiam sa aud in noul ... (vezi toată discuția)
Tata si fiu Copakbana13 Copakbana13 Buna seara. Vreau sa cumpar o masina inscrisa in tara, masina e in Cluj. Eu am buletinul lui tata, sunt fiul lui..pot face contractul pe numele lui, cu datele ... (vezi toată discuția)