avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedintiala

va rog frumos sa ma ajutati cu un model de ordonanta presedintiala ptr stabilire domiciliu minor la mine si exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Se pot cere amandoua prin ordonanta sau nu ? Sau sa cer numai exercitare exclusiva ? eu vreau sa plec din tara cu minora de 4 ani, si tatal nu isi da acordul si nici nu locueiste cu noi, nu plateste nimic, practic nu tinem legatura, dar nici nu suntem divortati. Multumesc frumos anticipat
Cel mai recent răspuns: tartaioana , utilizator 09:17, 9 Iulie 2014
mirebire a scris:

@tartaioana: aveti avocat?

Buna ziua,da am angajat un avocat,este accelasi de la procesul de custodie,insa lucrurile se misca foarte incet,si la unele intrebari nu are raspuns.deaceeia va intreb pe toti care ati fost in situatia mea, sa ma indrumati va rog si pe mine.va multumesc pentru intelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)
Cm pot calatorii cu minorul fara acordul tatalui sol0606 sol0606 sunt maritata dar in divort. intre timp am cunoscut pe cineva si am facut un copil. din cauza ca divortul nu era pronuntat copilul a fost trecut pe numele ... (vezi toată discuția)
Lipsa acord iesire din tara minori Mariasofia321 Mariasofia321 Cum pot pleca cu copii din tară daca in urma divortului prin notar avem custodie comuna si tatăl nu vrea să semneze pt iesirea copiilor din tară ,mentionez ... (vezi toată discuția)