avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Reorganizare licitatie?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Reorganizare licitatie?

In cadrul unei licitatii, in cazul in care din cinci participanti se elimina 4, se reorganizeaza licitatia? Ma refer la o situatie in care singurul eliminat are un pret cu 4.000.000 Ron mai mare decat restul participantilor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Razvan Popescu , Consilier juridic 10:08, 11 Mai 2009
care este motivul de eliminare?
Motivele eliminarii celorlalti nici macar nu le intuiesc pt ca in cadrul licitatiei cand s-au deschis plicurile eu nu am constatat nicio lipsa a vreunui document din partea lor pe linie de eligibilitate. Noi am fost respinsi din motiv de lipsa contract similar (am depus trei contracte, dar nu stiu din ce motiv au considerat ca nu ar fi experienta similara). Am depus contestatie dar nu stiu la ce sa ma astept.

Mai mult, castigatori sunt doua firme asociate iar una dintre aceste firme este firma ce a facut si studiul de fezabilitate. Si au un pret... aberant de mare.
Autoritatea contractanta continua procedura cu ofertantul ramas, daca acesta indeplineste criteriile solicitate.
Spui ca ai eliminat 4 participanti.Dupa aceea pomenesti de singurul eliminat care are un pret cu 4.000.000 lei mai mare decat restul.Eu unul nu inteleg nimic.
Aveti dreptate, am gresit. Singurul neeliminat are 4.000.000Ron in plus. Imi cer scuze. Eu oricum am facut contestatie. O sa vad ce iese si din asta.

Multumesc pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Achizitie publica ektcib ektcib la o licitatie care cuprindea proiectare si executie canalizare si drumuri la care criteriul de selectie era cea mai buna oferta dpdv economic, una din ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragandaniel dragandaniel FAC PARTE DINTR-O COMISIE DE LICITATIE PUBLICA .CAIETUL DE SARCINI A FOST FACUT AMBIGU.A FOST DECLARATA O FIRMA CASTIGATOARE O ALTA AFACUT ... (vezi toată discuția)
Numarul minim de participanti la o licitatie electronica radumihaic radumihaic as dori sa stiu si eu care este numarul minim de participanti la o licitatie electronica initial , la desfacerea ofertelor am fost doi ofertanti. eu am fost ... (vezi toată discuția)