avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Reorganizare licitatie?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Reorganizare licitatie?

In cadrul unei licitatii, in cazul in care din cinci participanti se elimina 4, se reorganizeaza licitatia? Ma refer la o situatie in care singurul eliminat are un pret cu 4.000.000 Ron mai mare decat restul participantilor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Razvan Popescu , Consilier juridic 10:08, 11 Mai 2009
In acest caz,primul pas este sa notificati autoritatea contractanta cu privire la pretinsa incalcare a dispozitiilor legale.In functie de raspunsul pe care autoritatea contractanta este obligata sa-l transmita atat dumneavoastra cat si celorlalti participant in decurs de 1(una) zi,actionati sau nu.
Buna ziua,

depinde pe ce criteriu de calificare s-a mers , pe pretul cel mai scazutl sau pe tehnico economic, apoi dvs tr sa primiti comunicare si sa va spuna dc oferta dvs e neconforma si de ce in concurenta cu cea castigatoare, din moment ce ati fost 5 ofertanti si doar unul a castigat inseaman ca sa mers pe criteriul tehnico economic iar dvs neindeplinind cerinta de experienta similara exact cum a fost trecut in caietul de sarcini ati fost descalificat.

Puteati sa faceti o notificare prin care sa cereti detaliat motivele descalificarii si apoi dc credeati de cuviinta sa va adresati CNSC.

Concluzie dc s-a mers pe criteriul tehnico economic atunci Autoritatea Contractanta va atribui contractul firmei castigatoare dp raspunsul CNSC

Zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie publica ektcib ektcib la o licitatie care cuprindea proiectare si executie canalizare si drumuri la care criteriul de selectie era cea mai buna oferta dpdv economic, una din ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragandaniel dragandaniel FAC PARTE DINTR-O COMISIE DE LICITATIE PUBLICA .CAIETUL DE SARCINI A FOST FACUT AMBIGU.A FOST DECLARATA O FIRMA CASTIGATOARE O ALTA AFACUT ... (vezi toată discuția)
Numarul minim de participanti la o licitatie electronica radumihaic radumihaic as dori sa stiu si eu care este numarul minim de participanti la o licitatie electronica initial , la desfacerea ofertelor am fost doi ofertanti. eu am fost ... (vezi toată discuția)