avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Regimul juridic al voucherelor primite daca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Regimul juridic al voucherelor primite daca achizitionezi tigari in valoare de 4000 ron

Buna ziua,

Lucrez la o firma de comert En gross si En detail care comercializaeza tigari, bauturi, cafea.

Am auzit recent ca la un anumit lant de magazine se ofera un voucher in procent de 5% daca cumperi tigari in valaore de cel putin 4000 lei.

Cum este posibil asa ceva tinand cont ca exista o ordonanta care interzice vanzarea catre persoane fizice a tigarilor la pret mai mic decat pretul maximal precum si acordarea oricarui tip de promotii pentru tigari?

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare decoratiuni de craciun just.rain just.rain Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Un restaurant se poate aproviziona cu marfa (materie prima) de la hypermarket ? invatacel invatacel Buna seara, Am un restaurant care se mai aprovizioneaza cu materie prima de hypermarket supermarket....(salate, faina, salam...etc..) cu factura. Dar am ... (vezi toată discuția)
Despre preturi, promotii, discount-uri dianaCabau dianaCabau Buna ziua, Am niste nelamuriri in legatura cu urmatoarele probleme: 1. Daca este legal sa vand la pret diferit unor clienti diferiti( sa zicem unui depozit ... (vezi toată discuția)