avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Taxe achitate si nerecunoscute
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Taxe achitate si nerecunoscute

Buna ziua. Anul trecut am platit 2 restante la o academie din Bucuresti si evident, am primit chitanta. Ulterior, am optat pentru retragerea mea de la facultatea respectiva, transferandu-ma, in cadrul aceleiasi academii, la o alta facultate. Prin alegerea mea de a nu mai da acele restante, banii au ramas la caserie. Acum, nu mai am chitantele iar cei de la facultate imi spun ca nu pot beneficia de acei bani pe care eu i-am platit pentru un lucru de care nu am mai beneficiat. Nu pot sa-mi platesc alte doua restante cu acei bani, fiind blocati in contul facultatii. Daca nu am chitantele, chiar nu mai am ce sa rezolv cu dansii? Ei nu detin niste copii sau nu au inregistrari ai acestor bani?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:25, 24 Iunie 2014
Daca nu mai aveti chitantele, nu puteti dovedi plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare plata ase inainte de inceperea anului scolar alinaili alinaili Buna ziua, In luna august a anului curent m-am inscris la Academia de Studii Economice din Bucuresti la un master si am platit suma de 1800 Ron (prima ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu o companie de telefonie cristi_tnt cristi_tnt Va spun o poveste,sper sa va minunati si poate sa-mi dati o idee ca eu mai stiu ce sa fac: In 2000 ma duc la RCS sa ma abonez fiind singura retea din ... (vezi toată discuția)
Imprumut sc nebancara jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua Am si eu un imprumut la [editat] si de ceva vreme ne-a schimbat agentul care incasa bani .Am cerut graficul de plati de la ei si am constantat ca la ... (vezi toată discuția)