avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut sc nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut sc nebancara

Buna ziua
Am si eu un imprumut la [editat] si de ceva vreme ne-a schimbat agentul care incasa bani .Am cerut graficul de plati de la ei si am constantat ca la cateva chitante existau neconcordante (la mine pe chitanta scrie 100 ron si la dansi 50 ) .Cum trebuie sa procedez ?Am luat 2700 si dau inapoi 5000. Unde trebuie sa ma adresez si ,pot obtine despagubiri ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: jhon.rapidistu , utilizator 13:14, 18 Februarie 2012
Mergeti la sediul lor si cereti sa faceti o plangere. Anexati copii de pe chitantele ce le aveti si solicitati, ca dupa remedierea in evidentele lor sa va dea un nou scadentar si o fisa de cont, pentru a vedea ca s-a facut rambursarea conform platilor facute de Dvs.
Parerea mea este ca ar fi mai bine sa platiti prin virament bancar sau la caseriile [ editat numele societatii] si nu unui agent.

gi-jane2, moderator
din cate stiu [ fara nume, va rog] nu are caserii si ptr ca platesc unui agent si nu prin transefr bancar mi-sa perceput un comision de 1700 ron .Din cate am auzit agentul a facut unele "smecheri"
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont vs99teo vs99teo Buna ziua, Este legal ca pentru plata ratei la un imprumut sa se plateasca comision lunar de 5 lei pentru administrare cont? (vezi toată discuția)
Comision risc,comision administrare bcr MironAlexandru MironAlexandru Am un contract de credit bancar din 2008 la BCR pentru persoane fizice de curand am observat ca pe graficul de rambursare pe care l-am solicitat un comision de ... (vezi toată discuția)
Chitanta pt suma mai mare de 5000 ron Cora L Cora L Imi poate spune cineva, daca pentru un agent economic caruia ii fac operatiuni in vama platesc drepturi vamale (ex.TVA) la Vama si Vama incaseaza sume mai mari ... (vezi toată discuția)