avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila intermediere jocuri de noroc tip ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila intermediere jocuri de noroc tip slot

Ma poate ajuta cineva cu inregistrari contabile ptr o astfel de activitate?

Am primit un decont de la detinatorul aparatului(eu fiind cel care a inchiriat spatiul) in care sunt cuprinse: total incasari pe aparate respective, taxa pe jocuri de noroc si suma reprezentand comisionul ce imi revine, mai exact 50% din (incasari - taxa). Din cate vad eu in acest decont, proprietarul aparatului lucreaza cu contul 458 (are si inregistrarile contabile pe decont).
Eu as fi facut factura ptr comisionul meu (factura 4111=708 si cu incasarea aferenta), dar ma incurca acel 458 folosit de partener. Trebuie sa lucrez si eu cu 458?

Cum este corect sa ? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Factura client cu storno avans Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuenti-mi va rog daca am avut o factura de avans pentru pe care am inregistrat-o 4111=% 1834,46 4428 355,06 472 ... (vezi toată discuția)
Scutit de tva fara drept de deducere lelcunadia lelcunadia La o factura de comision perceput pentru sumele incasate la aprat( facturi de curent, gaz ,telefon) iar in dreptul Tva asociatul trece scutit de tva fara ... (vezi toată discuția)
Contabilitate marfuri in consignatie taie taie Buna, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: cum se inregistreaza in contabiliate marfurile care se vand in regim de consignatie, atat la consignant cat si ... (vezi toată discuția)