avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua.As dorii sa intreb ca dupa un proces de sucesiune de aproape 6 ani cu doi unchi,dupa ce sa facut mai multe contestatii la tribunal si la curtea de apel,s-a ajuns la solutia ''Hotarire defenitiva si irevocabila'' se mai poate ataca undeva?Ptr-ca as dorii sa intru in drepturi si nu stiu cum sa procedez.Unchii,amenininta ca merg mai departe,Nu le convine solutia.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2014
vasiletudurean, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:09, 21 Iunie 2014
In situatia asta nu mai exista cale ordinara de atac. Investiti decizia cu titlu executor si apoi adresati-va unui executor judecatoresc pt. punerea in aplicare a hotararii. Rugati pe avocatul care v-a reprezentat sa faca celor doi unchi cate o notificare pt. a-i pune in intarziere. Va explica avocatul ce inseamna asta si la ce va va folosi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2014
DlGoe, utilizator
Da, nu mai au ce sa faca.
S-a terminat.

Puteti sa mergeti la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire- hotarare definitiva obtinuta in urma cu trei ani- prescriptie? vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.As dorii sa intreb daca am o hotarire definitiva de la o sucesiune unde se imparte la patru si nu am benefeciat nici de sulta nici de un teren.Am ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)