avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 112

Buna ziua/seara.
Va rog sa imi explicati ce inseamna un imobil dobandit prin legea 112, si care sunt riscurile la care ma expun daca doresc sa achizitionez un astfel de imobil. Am vorbind cu un consultant juridic de la o agentie imobiliara, si mi-a spus doar ca imobilele respective nu au sitiatie juridica clara, a strambat putin din nas, si a schimbat subiectul.:)
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 112 - revanzare dboariu dboariu Buna seara. Am cumparat prin credit ipotecar un apartament intr-o vila, pe legea 112 in octombrie 2007. Termenul de 10 ani expirase in decembrie 2006, la ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca Leea91 Leea91 Buna seara! Am si eu o întrebare, Ma reintorc la muncă din CCC, doar ca le-am adus in vedere ca nu pot decat part-time, dimineața sau seara pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc sa cumpăr un apartament care a fost achiziționat ... Tudor alexandru Tudor alexandru Bună ziua! Doresc sa cumpăr un apartament care a fost achiziționat prin legea 112/1995 actualii titulari fiind proprietari în acte.Ce acte ar trebui ... (vezi toată discuția)