avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am mare nevoie de un ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am mare nevoie de un ajutor

In afara de taxa de succesiune cum se mai poate demonstra ca esti mostenitor al unui defunct .
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 21:18, 9 Mai 2009
Dovada ca esti mostenitorului defunctului x o faceti cu ceritificatul de mostenitor si nicidecum cu taxa de succesiune. Taxa in discutie reprezinta plata pe care o faceti la notar. Pentru obtinerea certificatului de mostenitor, pe langa certificatul de deces, anexa 1 eliberata de Primaria in raza caruia a domiciliat defunctul, certificatul dumnevoastra de nastere impreuna cu actul de identitate, mai aveti nevoie si de un martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune manuela39 manuela39 Ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii la notar ( pentru teren ) ? Multumesc mult ! (vezi toată discuția)
Formalitati mostenire cocos44 cocos44 Sunt unicul copil al mamei mele care a decedat de curand;mama este proprietara unica a unui apartament. Va rog sa-mi spuneti care sunt formalitatile ... (vezi toată discuția)
Detalii despre succesiune ndm76 ndm76 Poate cineva sa-mi explice mai detaliat despre succesiune? Am citit ca, \\\"succesiunea se deschide prin moarte\\\"! Cine deschide aceasta succesiune? Cazul ... (vezi toată discuția)