avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare functie

avand in vedere limitarile incadrarilor din COR, vreau sa va intreb daca o functie care prin prisma grupei din care face parte e specifica unui domeniu poate fi folosita ca incadrare contractuala a unor angajati cu studii superioare din alte domenii (ex. Contabilitate, Resurse Umane)?

exemplu concret:
Analist 251201, Grupa minora 251 - Analisti programatori in domeniul software
Proiectantii de software cerceteaza, analizeaza si evalueaza cerintele pentru aplicatiile informatice existente sau noi si pentru sistemele de operare, proiecteaza, dezvolta, testeaza si intretin solutiile software pentru a satisface aceste cerinte.

Alte discuții în legătură

Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor FlorinCristianasdasdas FlorinCristianasdasdas Buna ziua, In momentul de fata ocup pozitia de Quality Analyst iar incadrarea mea in COR este de Operator introducere, validare si prelucrare date. Conform ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit informaticieni klevente klevente Buna ziua. Sunt angajat la o firma cu cod caen :6201 , in postul de Sef Atelier Informatica cod cor:133003 , am studii superioare de lunga durata la ... (vezi toată discuția)