avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACTIUNE IN ANULARE CONTRACT DE CAHIZITIE SI SOLICITARE ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACTIUNE IN ANULARE CONTRACT DE CAHIZITIE SI SOLICITARE DESPAGUBIRI

Va rog sa ma ajutati ca m-am cam impotmolit si nu stiu cum anume sa procedez

Vreau sa reziliez un contract de achizitie publica intrucat conform proiectului tehnic nu pot executa. Aceasta divergenta am tot notificat-o autoritatii contractante dar fara nici un rezultat. La inceputul lunii iunie i-am trimis alta notificare prin care ii aduceam in vedre faptul ca, daca nu se rezolva acesat divergenta atunci prezenta notificare va tine locul preavizului de 60 de zile mentionat in contract dupa care procedez la rezilierea contractului.

In aceste conditii trebuie sa formulez o actiune in reziliere in conformitate cu art 286 din OUG 34/2006, dar ce fac cu despagubirile pentru profitul nerealizat?
Aici sunt putin in dilema intrucat conf ordonantei am vazut ca despagubirile se cam restrictioneaza la cele care au avut loc in timpul procedure, ori la mine este alta situatie.
Sa merg oare pe contencios administrative? Si daca merg pe contencios, merg numai pentru despagubiri si atunci ar trebui sa am ca o procedura prealabila o plangere prealabila in baza legii contenciosului sau este buna si notificarea care le-am trimis-o acum aproape 60 zile cu respectarea preavizului mentionat in contract de 60 de zile?

Cam multe intrebari dar am tot studiat si nu ii dau de cap si imi este teama sa nu imi respinga actiunea intrucat vorbim la baza de o suma mare.

Alte discuții în legătură

Urgent - reziliere contract de achizitie publica andr_georgi andr_georgi Doresc sa reziliez un contract de achizitie publica. Am inaintat autoritatii contractante o notificare prin care ii puneam in vedere faptul ca, daca nu imi ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de comodat ContSters219511 ContSters219511 Buna seara, Am cumparat o locuita inainte de casatorie in proprietate personala, i-am facut sotiei contract de primire in spatiu pentru 10 ani! au trecut doar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere Simona N. Simona N. Sunt locatar intr-un contract de inchiriere a unui punct de lucru.Am anuntat cu 60 de zile printr-o adresa locatorul ca as dori rezilierea contractului ... (vezi toată discuția)